dijous, 4 de novembre del 2010

MENUS NOVEMBRE 2010






1 DILLUNS
- FESTA

2 DIMARTS
- Llenties estofades
- Lluç a la marinera
- Fruita

3 DIMECRES
- Arròs a la milanesa
- Pollastre al forn
- Fruita

8 DILLUNS
- Fideus a la cassola
- Peix amb velouté
- Fruita

9 DIMARTS
-Macarrons bolonyesa
-Truita de verdures
-Pastanaga i olives
-Poma

10 DIMECRES
- Truita de patates
- Calamars a la romana amb amanida de tomàquet
- Fruita

15 DILLUNS
- Sopa de peix
- Vedella estofada
- Fruita

16 DIMARTS
- Pasta carbonara
- Sípia guisada amb patates i pèsols
- Préssec amb almívar

17 DIMECRES
- Cigrons amb espinacs
- Pollastre pepittoria
- Fruita

22 DILLUNS
- Raviolis amb salsa de tomàquet
- Llom a la taronja
- Macedònia

23 DIMARTS
- Crema de verdures
- Pit de gall dindi arrebossat i tomàquet amanit
- Arròs amb llet

24 DIMECRES
- Mongetes seques guisades
- Botifarra amb samfaina
- Fruita

29 DILLUNS
- Sopa de verdures
- Pollastre al curry amb arròs pilaf
- Fruita

30 DIMARTS
- Crema de carbassó
- Llibrets de llom amb enciam
- Macedònia

1 DESEMBRE DIMECRES
- Ous farcits ximay
- Salmó a la papillotte amb patates al vapor
- Fruita

NOTA: Les fruites dels dinars poden variar degut disponibilitat de mercat de les fruites d´estiu que proporciona el proveïdor.